آموزش روش های خنک کردن لپ تاپ
روش های خنک کردن لپ تاپ
لپ تاپ ها به سبب شکل، اندازه، نوع طراحی، قطعههای به کار گرفته شده در آنان، و باتری بزرگی که دارند، همواره گرم میشوند. اگر بیش از اندازه به کار گرفته شوند، بدنه آنها داغ میشود، کارکردشان کند میشود و با گذر زمان، بیگمان آسیب میبینند. چه شما کسی باشید که نشانه هایی از خطر داغ شدن لپ تاپ خود دریافت میکند چه خیر، بهتر است که چند روش پیشگیرانه زیر را برای خنک نگه داشتن آن به کار بندید.
1. تنظیمات مصرف برق را تغییر دهید
تنظیمات مصرف برق را از high performance به balanced یا power saver تغییر دهید به دنبال این بهینهسازی، در پی بهرهبرداری از کارکرد اپلیکیشنها، تنها به اندازه درخور نیاز برای راه اندازی و پیشبرد آنان به دستگاه برق رسانی می شود، تا از کارکرد بیش از اندازه پردازشگر پیشگیری شود. اگر میخواهید بازی کنید یا هر کار دیگری که توان زیادی را از دستگاه برای کارکرد میطلبد، میتوانید به چیدمان high performance بازگردید.
بهینهسازی مصرف برق در ویندوز ۱۰
به Start بروید. به Settings بروید. به System بروید. روی گزینه Power & sleep کلیک کنید. در بخش Related settings بر روی لینک Additional power settings کلیک کنید. و تنظیمات مورد نیاز خود را انجام دهید.
2. از یک اسپری هوا برای پاک کردن گردوغبار روی تهویههای لپ تاپ استفاده کنید
پس از چند بار جابجایی لپ تاپ یا رها کردنش در یک مکان، گردوغبار روی دریچههای خنک کننده آن (fan) مینشیند. با دستیابی به یک قوطی اسپری هوای فشرده، که بهای اندکی دارد و به راحتی در بازار یافت میشود، میتوانید از دردسرتان کم کنید. تنها نیاز است که لپتاپ خود را خاموش کنید، و سپس به کمک آن دریچهها را پاک کنید.
3. از پد خنک کننده لپتاپ استفاده کنید
پدهایی که تنها دارای دریچه هستند، میتوانند جریان هوای پیرامون لپ تاپ شما را افزایش دهند، ولی بهرهوری از یک یا چند فن روی آنها، میتواند به روند خنک شدن سرعت ببخشد و بازخورد بهتری را در پی داشته باشد.
4. فضای کاری خود را تا اندازه نیاز خنک نگه دارید
کامپیوترها نیز به مانند انسانها در مکانی که دارای سیستم تهویه مطبوع باشد، بهتر کار میکنند. دمای بیشتر اتاق های سرور یا مرکزهای داده روی ۷۰ درجه فارنهایت ( نزدیک به ۲۱ درجه سانتیگراد) یا کمتر هماهنگ شده است. به کارگیری این اندازه دما برای دفترهای خانگی، نیز پیشنهاد می شود.
۵. اگر با کامپیوتر خود کاری ندارید، آن را خاموش کنید
رها کردن سیستم قابل حملی به مانند لپ تاپ که با خطرهای بسیاری به مانند دگرگونی دما، تابش نور خورشید بر آن و … روبهرو است، به تنهایی کار نادرستی است، چه بسا آنکه روشن هم باشد و بیدلیل از باتری آن کاسته شود و گرفتار دمای تولیدشده از خود باشد.